Säteilymittaus

Olemme toimineet säteilymittaustekniikan parissa vuodesta 1994 asti. Lukuisten mittalaite- ja mittausjärjestelmätoimitusten myötä omaamme vankkaa kokemusta suomalaisesta toimintaympäristöstä ja viranomaisyhteistyöstä. Tarjoamme joustavat asennus- ja huoltopalvelut myymillemme mittalaitteille ja mittausjärjestelmille.

Tutustu

Ilmanlaatu

Meillä on yli 20 vuoden kokemus mittalaitteiden toimittamisesta sisäilman ja ulkoilman laadun mittaukseen. Maahantuomillamme laitteilla on valmistajan puolesta eurooppalainen tuki ja tarjoamme paikalliset huolto- ja varaosapalvelut Suomessa.

Tutustu

Savukaasut & päästömittaus

Tuotevalikoimaamme kuuluu laaja valikoima kannettavia savukaasuanalysaattoreita sekä kannettavia ja jatkuvatoimisia päästömittalaitteita. Omaamme erinomaiset valmiudet toimittamiemme mittalaitteiden huoltoon ja kalibrointiin.

Tutustu

Biokaasu

Toimimme aktiivisesti kasvavan kysynnän biokaasuanalyysitekniikan parissa. Toimitamme mukautettuja mittalaiteratkaisuja lukuisiin erilaisiin käyttösovelluksiin. Biokaasusovellusten ohella tarjoamme myös analyysitekniikkaa synteesikaasun mittaukseen. Huollamme ja kalibroimme kaikki toimittamamme laitteet Suomessa.

Tutustu

Vedenlaatu

Maahantuomme laadukkaita vedenlaadun mittalaitteita moniin eri sovelluksiin ja olosuhteisiin. Tuotevalikoimastamme löytyvät monipuoliset ja mukautettavat mittalaiteratkaisut teollisuuteen, laboratorioon, maastoon ja mittausasemille. Tarjoamme tuotteillemme kattavat huolto-, kalibrointi- ja varaosapalvelut.

Tutustu

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous

Pyydä tarjous